Class Schedule  

Kemper County High School

7th & 8th Grade Bell Schedule

7:15-7:35

Breakfast

20 Minutes

7:38

Tardy

3 Minutes

7:38-8:48

1st Period

70 Minutes

8:00

Announcements

 

8:50-10:00

2nd Period

70 Minutes

10:02-11:12

3rd Period

70 Minutes

11:14-12:44

4th Period

70 Minutes

11:51-1:08

Lunch

77 minutes

12:46-1:56

5th Period

70 Minutes

1:58-3:06

6th Period

70 Minutes

 

Kemper County High school

2017-2018 Bell Schedule

Monday- Friday

Period

Minutes

7:15 a.m.

Teacher/Students Arrive

 

7:15-7:35 a.m.

Breakfast

20

7:40 a.m.

Tardy

5

8:00 a.m.

Announcements

 

7:40-8:50 a.m.

1st

70

8:54 a.m.

Tardy

4

8:54-9:49 a.m.

2nd

55

9:53 a.m.

Tardy

4

9:53-10:48 a.m.

3rd

55

10:52 a.m.

Tardy

4

10:52-11:47 a.m.

4th

55

11:51 a.m.

Tardy

4

11:51-1:08 p.m.

5th

79

1:12 p.m.

Tardy

4

1:12-2:07 p.m.

6th

55

2:11 p.m.

Tardy

4

2:11-3:06 p.m.

7th

55

3:06 p.m.

Student Dismissal

 

Total Instructional Minutes

 

424